Nuffnang Gadget

October 28, 2013

Cendol KP Cendol Terbaik...

Salam u alls....
Lama btul Alycia tak update blog... Sebab nya kat opis dah kena block page login ke blogspot. Hanya boleh lihat dan baca sahaja. Memang bos nak bagi APC untuk semua staff nya tahun ni huhu... sabar jer lah kan..

Takpe takpe takyah sentap. Update jer lah guna mobile ni hehe. Ok, setiap kali balik kuala pilah, wajib singgah makan cendol kat bas stand pilah. En ajip kata ni cendol yang Terbaik !


tu sign board nya



Panas-panas makan cendol memang bestkan. Terasa mengalir kat tekak ni hehe..



konon-konon nak pejam-pejam mata menikmati kelazatan cendol. Tapi apsal rasa macam pelik kan. Yang si adam tu buat muka masam sebab dia punya telor rebus kat rojak dah abis. Nak mintak lagi. Malu mama adam oiii dah 2 bijik mintak telor rebus. Lepas ni kena ada menu tambahan rojak telor rebus sebab adam hantu telor rebus huhu...

Ok, lepas makan cendol ni kami pergi majlis tunang sepupu pulak. Lepas ni ehhh...

posted from Bloggeroid


6 yang komen:

syawalsimpsons said...

nampak menikmati tu...adoi dadam jgn muncung la tak hensem tu

Farah Waheda Wahid said...

i agree dear, cendol kat bus stand kuala pilah ni memang legend..i pun suka singgah kalau balik kuala pilah... ^_^

mummy_ayu said...

wah....dah makin maju...dulu masa Ayu duduk k.pilah..selalu gak layan cendol kat sini, sampai uncle cendol tu pun dah kenal Ayu.. he he he..agak2 kalu gie sekarang dia kenal lagi tak?

Azhafizah Md Nor said...

cendol kat bus stand ni memang sedap..dulu study kat uitm pilah ni selalu minum sini..now dah dkat lagi snang kat ke sini :) sedap!

zarena heeney said...

hehehhehe blh geng dgn umairah
suka sgt mkn telor

mekchu said...

trade mark sgt tu cendol bas stand pilah... lagi satu rojak pasar..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com