Nuffnang Gadget

October 15, 2013

Salam Aidil Adha...

Salam semua... dah malam ni barulah ada masa nak update blog... ni pun update simple simple dulu guna henpon...

Macam mana sambutan raya korang?
Alycia Alhamdulilah beraya kat kampung Alycia... tak complete adik beradik sebab tahun ni beraya 2 beradik jer... yang tu nanti nanti lah citer...



Ni juadah pagi raya kami. Rendang daging negeri sembilan mama Alycia masak. Air tangan ku adalah kuah kacang dan kuah lodeh. 1st time masak kuah lodeh tu. Jadi jugak hehe...

Ok, nanti nak citer Kisah raya Korang pulak yer ;)

posted from Bloggeroid


2 yang komen:

MaMa CyDa said...

Aku smlm beraya kat Rembau ... kg hasben. Anak2 yg seronok sbb kat kg kan luas. Dr pagi smpi ke petang, dok luar umah jek main kat halaman huehuehuehue

Azhafizah Md Nor said...

first time raya kat negeri sembilan rasa berbeza dari segi menu di pagi raya.yang penting rendang ayam mak mertua memang sedap..rupanya rendang ayam orang negeri memang ada letak daun puding tu ye.. jakun kejap.hihi

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com