Nuffnang Gadget

November 19, 2013

Hari Lelaki Sedunia...

Tadi masa on the way nak pergi kerja, dengar radio pagi di HotFM...
celoteh Farah dengan AG... 
tak best pulak FBI dah takde hukhuk...

rupanya-rupanya harini 19 November 2013 adalah HARI LELAKI SEDUNIA...

Kalau wanita ada HARI WANITA, lelaki pun ada HARI LELAKI jugakk kan...

tapi HARI LELAKI lagi best sebab bersamaan dengan HARI TANDAS SEDUNIA...
jangan marahhhh ekk orang lelaki hehe...

Kepada kaum lelaki especially en Ajip...

"Selamat HARI LELAKI... love you so much babehh... thanks to be a part of my life..."
Love from Mama and Dadam...



-- Gambar sekadar selingan... moment indah papa dan Dadam --


7 yang komen:

Shark Kay said...

adeh..
x terasa plak hari lelaki harini.
thn depan cuti umum ler untk hari lelaki :p

Jue a.k.a Ibu 2F said...

tuelah masa dengar hot tadi pun jue pun gelak sama..
sebab hari lelaki sama ngan hari tandas...hahahhaha

syawalsimpsons said...

sue pon baru tau ada hari lelaki sedunia yee

Ainim Suju said...

eh, ada ya hari lelaki sedunia?

Farah Waheda Wahid said...

hari ni hari lelaki sedunia ek? selamat hari lelaki sedunia kepada semua lelaki di luar sana...

eB said...

haha? ada hari tandas sedunia yer zura? oppssss

Azhafizah Md Nor said...

ohh ade pulak hari lelaki sedunia ye..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com