Nuffnang Gadget

November 19, 2013

Mee Goreng Campak-Campak...

ni tak taulah bila punya masakan...
nampak macam ok jer ada gambar kat dalam phone...
belasah buat entry ahakkkkk...

ok, ni memang request daripada Adamjek...
balik-balik keje ambik Adam kat Taska terus cakap
"mama, lama Adam tak makan mee goreng mama masak..."
Adeh, sebak pulak bila dengar macam tu...
terus ajer sampai rumah beli mee kuning kat kedai bawah...
pastu check bahan-bahan dalam petiais smua ada...
masakkkkkkkkkk...

dan tadaaaaaa...
;
;
;


siap jugak mee goreng campak-campak...
letak kicap sebab Adam tak tahan pedas...
pastu rencah sotong, karet dan tomato chery...
goreng telor mata...
nak kasi pedas sikit buat sambal kicap...


berselera si bujang makan...
siap request pagi esok sarapan Adam nak makan lagi mee goreng mama masak lagi...

Blog pompuan tak sah kalau takde entry masak-masak ;)

"Bila anak dah pandai mintak nak makan apa, mak-mak kena redha masak ikut selera anak. anak selera makan, hati puas rasa macam menang Program Masterchef hehe ..." 

8 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

yang campak2 tulah sedap dear... anak2 ni sebenarnya tak kisah apa pun, janji dapat rasa air tangan ibu... betul tak?

Salma Tayo said...

mee goreng macam ni memang favorite saya.

sha dhira said...

walaupun campak-campak.. tengok pun dah tahu sedaaapp... huwaaa.. lapar balik.. hehe

Normi Nieza said...

alahai sdapnya..:)

zarena heeney said...

mcm sedap jea

Rosmiza Ali said...

Sedapnya.. Semalam pun makan mee goreng.. Sebab takde bahan, kirim kat hubby suh belikan kat kedai.. Tapi rasa macam something wrong plak ngan mee tu sebab pagi ni ceri beri.. Huhu..

Masakan kat rumah jugakla yang terjamin kebersihannya kan? Anak2 pun selera jer makan.. =)
http://miezashaklee.blogspot.com

mama_onie said...

Terus rasa nk mkn mee goreng!

Azhafizah Md Nor said...

tak kisah sape request.sangat puas memasak kalau dapat tunaikan..rasa masakan dihargai gitu..hihi...wa ada..asyik request mee goreng je ni..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com