Nuffnang Gadget

November 8, 2013

Pou Mama VS Pou Papa...

Memang lawak lah bila ada game POU ni kat handphone...

Jom baca dialog Adam tentang Pou Mama dan Pou Papa...


Ini Pou Papa...
Pou Papa banyak duit...
Papa rajin main Game sebab nak dapat duit belikan baju untuk pou...
Tapi Pou papa KURUS...


Ini pulak pou mama...
Mama malas main game tu duit mama sikit...
Pastu mama dapat duit asyik bagi pou makan...
tulah Pou Mama GEMOK hahahhaa....

"sangat kagum dengan pemikiran kanak-kanak zaman sekarang.. pandai memanipulasi game dalam kehidupan..."



8 yang komen:

adrianna syaz said...

Adoi..haha..pndainya adam ni. :D

::NureeN:: said...

hahaa... lawak plak tgk pou ni...
anak nureen main la, tp dh lama kami reset tabs dia, so x dwld balik pon.. hihii

Azhafizah Md Nor said...

hehe..macam tu pulak ye..pou adam mana?

Jue a.k.a Ibu 2F said...

pandainy adam...
acik pun gelak...

deno said...

belum pernah main... huhu

p/s: deno folow sini^^

Putery FarHaNa said...

Hai! Comel je Pou2 tu/// ^_^ yg atas tu masih baby lagi :O

#followers bari ^_^

Yun Sing said...

Pou saya duit banyak dan gemuk xD Gemuk macam tuan dia.. harap-harap nanti tuan dia berduit macam dia pula.. kehkehkeh~

Rosmiza Ali said...

Salam.. Datang singgah ke blog sponsor dari "BLOGGER GEMPAK 2013" AWARD anjuran Ejulz.. Previosuly followed here.. ^^,
http://miezashaklee.blogspot.com

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com