Nuffnang Gadget

November 21, 2013

Terminat Dengan Majalah LIBUR...

tak tau sejak bila terstart minat dengan Majalah LIBUR...
tapi ingat masa tu tengah plan nak ke Bandung bulan 7 hari tu ...
so sebelum pergi mesti nak buat sedikit research tentang lokasi-lokasi pelancongan menarik...
masa di kedai majalah, saje belek-belek majalah ni...
dan terus beli sebab rasa yessss, 1 majalah yang wajib anda baca jika anda seorang yang suka berjalan haha...

-- ni antara koleksi Majalah LIBUR yang dah ada setakat ni --

Selain daripada informasi tempat-tempat pelancongan menarik di Malaysia, turut dikongsikan adalah tempat pelancongan menarik di luar negara, hotel-hotel yang boleh di pilih, tempat-tempat makan dan juga tips-tips yang boleh di baca ketika nak melancong...



ni gaya seorang traveler yang nak memulakan perjalanan dengan membawa Majalah LIBUR sebagai panduan haha...
kengkonon lah kan...
berlakon jer ni...
gigih mama keluarkan luggage beg Adam dari store...
tapi budak kecik tu pakai baju tidur hehe...


memula nak buat aksi duduk atas beg...
tapi tak nampak pulak nanti gambar Chungginton tu...
so, duduk jerlah kat kerusi kecik yer Adam...
layan kan jerlah mama Adam ni yang tengah ada idea nak update blog hehe...

so, kemana destinasi anda hujung tahun ni??
mesti semua dah plan kat dalam kepala mana lokasi nak bercuti dengan family dan anak-anak kan...

kalau tak tau, boleh dapatkan Majalah LIBUR sebagai panduan...
Majalah LIBUR ni pun cepat jugak keluar kat pasaran..
malam tadi 20 haribulan dan ada untuk bulan DISEMBER punya...

"nak jalan jauh-jauh macam tak sempat sebab papa bizy, tapi mama dah ada plan untuk bawak Adam bersantai ;)....."

8 yang komen:

Masni Syafie said...

pasni nak dptkan majalah libur la jgk...good for myself like travelling.. =)

syawalsimpsons said...

menarik majalah ni..boleh try baca ni

Ann@zanyra said...

dh lame xlayan magazine2 ni...tp mcm best je LIBUR tu..boleh beli 1 ni..

Lin Azlina said...

kalo minat berjln elok belila...byk info bermanfaat dlm tu kan

Azhafizah Md Nor said...

nak beli jugak ni.senang nak plan for travel kan.

dhiera said...

kite plan pegi penang je bulan depan.. hihi

salam perkenalan dear

mekchu said...

sabar je dadam layan karenah mama dia kannnn...

zarena heeney said...

hah ke mana tu :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com