Nuffnang Gadget

December 9, 2013

Big Bad Wolf 2013...

Alhamdulilah... arulah dapat update aktiviti terkini cepat-cepat...
selalunya seminggu dah berlalu baru nak update...
good job Alycia hehe (puji diri sendiri dulu)...

ni aktiviti kami petang semalam...
tak tau nak buat apa kat rumah..
lepas tu Adam sibuk cakap buku Adam dah habis mama nak tulis sampai tulis kat dinding (ohhh, ni nanti buat entry lain)...
lepas tu tengok kawan-kawan update di IG pergi ke Big Bad Wolf...
oh, macam menarik jugak ni...
terus ajak en Ajip pergi petang dalam pukul 6.00 macam tu...
kali ni Big Bad Wolf dibuat di MIECC, The Mines dari 6 - 15 Dis 2013...


mula-mula sampai Mines memang jemlah...
suka sangat tengok rakyat Malaysia ni datang ramai-ramai nak beli buku...

-- ni di pintu masuk --



kalau sesiapa yang tak pernah ke Big Bad Wolf, jualan buku ni bukan macam Pesta buku yang ada booth... kat sini buku lambak-lambak ikut genre buku tu...
so berpusinglah satu dewan belek-belek buku...
tu yang tak sedar dah 2 - 3 jam pilih-pilih buku...
tapi buku-buku memang murah giler...
siapa sangka kat Kedai buku harga biasa RM 20 - RM 30, 
kat sini boleh dapat semurah RM 1, RM 3, RM 5.. ikut jenis buku...

-- tekun anak dan bapak membelek buku --

-- Adam dengan buku bombanya... sebab minat sangat nak jadi bomba, jumpa pulak buku kereta bomba, terus nak beli.. takpe, nasib harga RM 8.00 --

balik-balik rumah terus suruh Adam berposing dengan buku yang baru beli tadi...


tadaaaaaaaaaaaa...
semua buku Adam...
yang belah bawah tu semua buku aktiviti...
yang atas tu buku cerita...

semua buku tu total harga RM 52.00...
ha, murah kan...

"boleh jugak mama simpan resit untuk claim income tax nanti ..."

7 yang komen:

syawalsimpsons said...

mmg murah ni..sue pon egat nak terjah jugak////

Azhafizah Md Nor said...

harap² sebelum berakhir dapat pergi sini...banyaknya akak borong buku..kalau boleh semua nak kan..hihi

Ann Ishak said...

hahahahah betul mama, simpan resit untuk tax deduction nanti :)

Adlin Mohamad said...

tu dia bersusun buku adam

Lynn Hamzah said...

teringin nak pergi tapi jauh sangat...huhuhu..

mrs Fiza said...

alahai tk smpt jejak lg..hrp smpt lah wiken ni

::NureeN:: said...

nak terjah pon jauh sgt hehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com