Nuffnang Gadget

December 31, 2013

Entry Akhir 2013...

Rasanya ini entry akhir di tahun 2013 kot. Nak jugak rajin arini buat entry lebih dari 1. Tapi sangat - sangat lah bizy pulak arini.

banyak sangat kenangan di tahun 2013. Nantilah rasanya buat details. Dan harapan untuk tahun 2014, banyak kena buat post mortem. Especially dari segi kewangan. Kena tambah saving untuk masa depan. Sebab anak pun dah meningkat besar dan dah nak sekolah.

Lagi 1 wish list adalah nak ada impian duduk rumah sendiri. Rumah pun makin lama makin mahal. So target 2014 dah ada rumah.



Alhamdulilah tadi tak plan pun dapat lunch together dengan Geng Merayap. Sorang jer yang takde iaitu Cik Ita. Takpe la, yang penting walau di mana kita bertugas tetap jaga our friendship kan ;)



Buat sahabat alam maya semua, Alycia mohon maaf jika ada silap salah. Kot-kot sepanjang penulisan ni ada tulisan yang mengguris rasa. Komengaaaaa ;(

Selamat tinggal 2013..
Selamat datang 2014 dengan penuh keceriaan, sukses dan kegembiraan.

Lots of ♥,
Blog Alycia Hot Mama...

posted from Bloggeroid


4 yang komen:

Normi Nieza said...

selamat tahun baru alycia..:)

Nad MamaZN said...

Hepi new year!
=)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat tahun baru gak alycia.. =)

Azhafizah Md Nor said...

mulakan tahun yang baru dengan semangat yang baru :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com