Nuffnang Gadget

December 2, 2013

Kisah Pokok Taugeh...

Ini alkisah pokok taugeh dan Adam...
Kat sekolah Adam buat aktiviti sains tanam pokok taugeh dari biji kacang hijau... masa hari kejadian Adam tak datang sekolah sebab demam. Tunjuk lah gambar kawan-kawan tanam pokok taugeh kat skolah sbb cikgu Adam share kat Facebook, punya lah menangis sakan...

Ok, esok teacher janji Adam ambik teacher punya pokok taugeh. Hari-hari siram pokok taugeh. Sampai hari Jumaat smua bawak pokok taugeh balik ke rumah..

Teacher cakap Adam tak sabar nak bawak balik pokok taugeh sebab nak suruh mama masak taugeh dengan Mee !! Erkkkk, bole ke Adam..




posted from Bloggeroid


4 yang komen:

Normi Nieza said...

em..bgusnya dia..:)

Rosmiza Ali said...

Hidup jugak poko taugeh Adam.. =)
http://miezashaklee.blogspot.com

Azhafizah Md Nor said...

erk..masak mee?cukup ke tu?hehehe

Jue a.k.a Ibu 2F said...

pandai...tapi cukup ke nak goreng mee tue...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com