Nuffnang Gadget

December 13, 2013

Like Mama Like Son...

Masa Alycia post gambar Adam posing dengan buku dari Big Bad Wolf 2013 ni kat Instagram...
eh dah follow blum Instagram Alycia...
kalau belum follow, moh follow ramai-ramai...
bajet-bajet retis lak kan nak follower sampai riban-riban hehe...
Id Ig : @myalycia


sekali Mekchu komen...
"Ni posing mama dengan koleksi intrend jer ni..."

terus mama gigih godek-godek gambar lama carik...
;
;
;
;


amacam, sama tak u allssss...
haha, mana tak tumpah kuah kalau tak ke nasik kan kan hehe...

Adam kalau posing akan buat macam tak pandang kamera.. photogenik lah tu konon ;) 

4 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

ok nanti i follow dear, my Instag ID FARAHWAHEDA... ^_^

Azhafizah Md Nor said...

pepatah dah bertukar ye kak...heee..same style ikut jejak mama ye adam.

Adlin Mohamad said...

terbaeekkk la hehehhe posing sama tu hehehe

KhaiZa said...

alahai.. comel je dua-dua

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com