Nuffnang Gadget

December 8, 2013

Minat Sangat Makan Mee...

sebenarnya Alycia tak tau lah start dari mana Adam Zikry ni minat sangat makan mee...
nak kata masa mengandung dia dulu mengidam tak pulak...
nak kata keturunan anak cina jauh sekali...
tapi tiap-tiap minggu suruh mama dia masak mee goreng...

start daripada entry mee goreng campak-campak dulu...
ni dah tiap-tiap minggu dia nak makan mee goreng...


ni mee goreng minggu lepas, rencah ayan ajer + karet + telor mata...
ada aksesori pisang tembam lagi hikhik...



pergi Alamanda tak mintak mee goreng...
tapi sizling yeemee...
 up sikitlah Adam kat Alamanda kan hehe...

ni baru kelmarin dia mintak mee goreng balik...
baru mama mood rajin nak masak tanya Adam nak makan apa...
jawapannya mee goreng ...


okeh, lagi simple dengan rencah ayam + karet ajer + kuah kicap ...


budak muka happy dapat makan mee goreng...

"Insya Allah, mama berazam jadi tukang masak mee goreng paling hebat nanti untuk Adam hehe ..."


4 yang komen:

Normi Nieza said...

mesti sdap mee goreng alycia nie..:)

Tasha Aqisha said...

wah mee...
sedap tu... hihi

syawalsimpsons said...

cukup suke dengan mee ye adam

Azhafizah Md Nor said...

sebab mee goreng sedap kot.tu yang adam suka tu kan.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com