Nuffnang Gadget

December 30, 2013

Posting Hujung Tahun Pasal Makan Jer..

Setiap kali blogwalking blog kawan-kawan mesti gembira tengok kawan-kawan buat entry jalan-jalan. Ye memang hujung tahun ni kami tak pergi bercuti pun. Sebab nya bertindan dgn jadual job encik Ajip dihujung minggu. So kita cuti kat rumah jer sambil makan-makan. Releksss, I cool jer. Tunggu lah awal tahun drpan kami balas dendam pulak g holiday hehe.

So, dah takde entry holiday kita buat entry pasal mkn jer lah yer..

Disebabkan azam 2014 adalah untuk memasak, kurang kan aktiviti makan kat luar time keje. Weekend jer.. inilah hasil nya sikit sikit.



Menu makan tengah hari time jadi surirumah last week...



Petangnya di kala hujan, terhidang pulak cekodok pisang.. pheww nikmat.



Malamnya mengukus kek coklat pulak..



Ni pulak aktiviti bersama sepupu sepapat sabtu lepas, bakar bakar..

Ok smua tu nanti full entry kalau rajin hehe ;)

posted from Bloggeroid


3 yang komen:

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

syawalsimpsons said...

semua sedap tau..suke3

Azhafizah Md Nor said...

Menu sedap sedap bile tgk tgh malam..lapar pulak

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com