Nuffnang Gadget

December 7, 2013

Tudung Halfmoon Yang Sangat Best...

dulu sebenarnya tal pandai nak pakai tudung halfmoon ni...
pakai-pakai senget... kain licin sangat lah...

sehingga lah terjumpa di Istagram ada member di Seremban jual halfmoon ni...
tengok kaler sangat menarik, so kasi torai 1 dulu...
bila dah pakai sangat-sangat selesa pakai...
senang bentuk dan tak panas...

-- inilah halfmoon yang mula-mula beli... kaler hijau muda --


lepas tu terus order lagi 2 kaler pink dan elektrik blue...


ni kaler pink yang dah pakai masa wedding sepupu minggu lepas...
tengok cantik terletak ajer kan...
dan senang dibentuk...

so, kalau korang nak cuba halfmoon ni memang sangat-sangat rekomen...
lagipun kain dia carik dan hantar jahit sendiri...
boleh reques kaler apa nak, biasa diatur dong...

boleh ke akaun Istagram : @endadiana
atau Webstagram : endadiana

Alycia dengan Mekchu dah jadi model kat IG @endadiana tu hehe...


selain dari kaler plain, ada jugak kaler corak-corak...
Insya Allah, akan tambah koleksi dalam masa terdekat ni...
nak lekatkan duit bonus hehe...
ni dah order lagi 2 kaler pepel dan oren...
tengah tunggu nak pos jer ni...

lagi sekali, sila ke IG @endadiana okeh ;)


4 yang komen:

Adlin Mohamad said...

lama x bw kat sini hehehe
kita pun x reti pakai halfmoon kalau pakai makin bulat la muka ni

Nad MamaZN said...

Serius cantek!

Normi Nieza said...

cantik..:)

Azhafizah Md Nor said...

halfmoon shawl ni sangat style :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com