Nuffnang Gadget

December 6, 2013

Wedding Geng Ofis Di Seremban...

Alhamdulilah... musim orang naik pelamin lagi...
Eh ni bila yer, kalau tak silap 11 September 2013 dulu...
dah lama baru nak buat entry... ah, pedulikkk hehe...

Ni wedding member ofis yang tinggal di Seremban...
dokek yo, so bolehlah beramai-ramai turun ke Seremban...
janji kat rumah pengantin pukul 12.00 tengah hari sebab pengantin kata pukul 12.30 thari nak bersanding... sekarang kan musim hujan, kenalah bersanding awal...

-- tema kaler white and peach... so sweet kan --


-- meja beradab pun sama, kaler white peach --

-- ni kek pengantin... siap ada pedang samurai lagi --

memang ramai jugak yang sampai awal...
so, sementara nak tunggu pengantin berarak, sempatlah posing dulu ramai-ramai...


-- nilah pengantinnya... comey jer kan... cantik sangat kaler emerald green ni ... rasa macam nak bersanding lagi sekali hehe --

-- macam sama pulak dengan warna tema pengantin --


Selamat pengantin baru buat Masnim dan suami ;)


4 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

cantik tema kahwin dorang ni..pengantin pun berseri² je.congrats untuk kawan akak.

syawalsimpsons said...

comey pengantin....

Farah Waheda Wahid said...

sangat sangat sweet deco mereka... suka tengok dear...

Lynn Hamzah said...

lembut jer warna tema...cantik...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com