Nuffnang Gadget

January 6, 2014

Adam Di Taska...

Adam dah jadi abang kawasan kat taska haha...
so mama takdelah nak tunggu sampai petang...
dah senior katakan... 
so, hari 1st sekolah tu just hantar macam biasa sampai depan pintu...
dah siap salam, kisss peluk cium semua terus mama pergi kerja...
cuma sesekali mama pantau Adam dekat FB taska Adam...
Taska Cerdik Ceria Pintar ...




-- ni masa sesi pagi belajar --





-- kemudian sesi petang pulak belajar Iqra' --

Alhamdulilah, nampaknya Adam makin happy belajar dengan kawan-kawan...
Teacher Adam kata Adam nak jadi ustaz, nak jadi imam masa semayang nanti...
terharu mama dengar hukhuk...


8 yang komen:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. comelnya abg dah besar .. dah berani kann :)

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah
Sejuk perut ibu mengandung :)
Good job adam!

Normi Nieza said...

bagus tol adam..:)

Ainim Suju said...

alhamdulillah..moga dia kekal dengan cita-cita tu ya

Azhafizah Md Nor said...

wahh adam dah jadi abang kawasan..adam good boy dah besar dah pandai dia dah.

Adlin Mohamad said...

sama la kyra semalam dah start skol
kakak kawasan masuk sekolah slumber je xde mak apak nk intai2 dah hehehe
thn depan masuk darjah 1 mak apak kena cuti seminggu kekeke

mekchu said...

abg kawasan nak jadi imam? bagus..

Zamani Abe said...

rindu zaman kecik2 dlu bila tgk gmbr2 ni

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com