Nuffnang Gadget

January 30, 2014

Merasa Air Tangan Encik Suami Pulak..

Ni kejadian Ahad lepas. Petang tu balik dari Nilai rumah mama Alycia, en Ajip ajak ke Aeon Alamanda. Beli barang dapur katanya...

Dah abis barang dapur dia ajak ke tingkat atas pulak. Nak carik pan katanya...



Ha tulah pan yang di beli. Sampai-sampai rumah terus rasmikan atas api. Mama tak payah kacau. Papa nak buat menu khas katanya.. okeh, mama releks malam tu.

Dan akhirnya siapp...
;
;
;



Lamb Grill air tangan en Ajip.
Yang lamb tu beli yang dah siap kat Cool Storage. Balik just masak jer . huhu tengkiu papa . Kalau hari-hari macam ni kan best hehe..

Sebelum ni Alycia tak suka sangat lamb, tapi lepas makan yang en Ajip suka terus minat. Ayoyoyo, apakah maknya itu papa hehe..
posted from Bloggeroid

6 yang komen:

Normi Nieza said...

yummy..:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh bestnya merasa air tangan suami (",)

MyCherita said...

Salam ukhwah, 1st time datang ke sini.. done follow anda.... dari : http://thescreammer.blogspot.com/

Nadya Dyana said...

woaa sedapnya :D

Azhafizah Md Nor said...

untunglah akak suami pandai masak :)

Ann said...

waaa...ni sudah bagus..nmpk sedap tu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com