Nuffnang Gadget

January 22, 2014

Putrajaya Dapat Cuti Nuzul Al-Quran...


Semalam baru dapat emel rasmi pasal ni...
Alhamdulilah, bermula tahun 2014 Hari Nuzul Al-Quran sebagai hari kelepasan am bagi Wilayah Persekutuan Putrajaya, Kuala Lumpur dan Labuan...


Syukur sangat...
sebab sebelum ni en Ajip cuti sebab Selangor cuti...
kalau nak cuti sama-sama Alycia kena mohon cuti rehat...
yelah time ni kan dah nak dekat-dekat nak raya...
kalau sama-sama cuti tu bolelah kan sama-sama buat persiapan nak raya...

Lagi satu berita gembira, kami di Putrajaya extra cuti pada 3 Februari 2014...
sebab Cuti Hari Wilayah bertindih dengan Cuti Tahun Baru Cina...
yahooo, cepat-cepat note dalam diari...
dah ada plan baik punye sempena cuti lama ni ...
"korang plan pergi mana cuti panjang Tahun Baru Cina nanti ;)...."

4 yang komen:

Noe said...

wahhh bess la org wilayah...amboi mcm nk jalan2 la tu...cuti sakan

syawalsimpsons said...

yee balik KG next week bboleh duduk lama2...

Farah Waheda Wahid said...

wah akhirnya dapat sama2 cuti Nuzul Quran... ^_^

Azhafizah Md Nor said...

Baguslah dapat pelepasan cuti boleh spend time dengan family :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com