Nuffnang Gadget

January 24, 2014

Yeyy, Celebrate Birthday Papa ...

ini entry yang tertangguh sebenarnya...
tak perasan pulak entry ni tersimpan rapi dalam kotak draft...
ingatkan dah publish dah hehe...

Ok, sambutan birthday en Ajip disambut pada hari 18 Disember 2013...
malam tu dah buat seprise-seprise kat birthday boy
petang lepas ofis bawak birthday boy makan-makan pulak...
disebabkan birthday boy tak kisah kat mana-mana pun makan,
so tempat dipilih orang yang keluar duit = mama hehe...

so, lokasi kejadian adalah di Padi House, Putrajaya ...

-- mentang-mentang arini birthday dia, so gaya memilih makanan pun kena ada stail hihi --

-- tak sanggup mama tengok perangai Adam, gaya dah macam kat rumah kekdahnya sambil tunggu makanan sampai --


jom kita tengok menu pilihan masing-masing ...

-- minuman untuk 3 orang ~ apple juice, lemon tea dan lemon + pudina tea --

-- ni menu mama iaitu chicken grill --

-- menu Adam pulak nasi goreng seafood --

-- ni menu papa, tak ingat apa nama makanan ni --

-- eksyen tau besday boy, order sampai 2 menu. kata besday boy papa cakap --

-- lasttly mesti ada picca tuan blog --

"celebrate dah, tapi sampai sekarang hadiah besday tak beli lagi. sebabnya bila tanya hadiah apa, asyik kata nanti fikir... adoiiii stress mama Adam huhu "


7 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

happy belated birthday buat tuan punya birthday... ^_^

Adlin Mohamad said...

wahhh .. kita bday asben 26 feb ni nak bagi apa la ni ..nak bawa makan kat mana la pulak pk pk dr skang

Ann Ishak said...

happy belated birthday en ajip :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. hehe bestnya sampai 2 pinggan suami akak order. hehe takpelah birthday boy kan. layankan aje.. ekk lamanya tertangguh hadiahnya. sian akak, jangan stress2 ye. belum tahu apa yang berkenan di hati la tu (",)

Nad MamaZN said...

Hahaha..
Pk lama2 riso tu
Hehehe

Hepi belated bday papa ajip!

Nnt 18/4 alycia plak, clebrate sesame ek
Hee

Azhafizah Md Nor said...

wahh sedapnya..memang santai abis adam tu :)

Mia Liana said...

amboi... adam. boleh satu geng dengan sofea ni. macam tu la kekdah diorang... huhuhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com