Nuffnang Gadget

February 11, 2014

Aktiviti Hari Ahad ~ Mandi Air Terjun...

Kebetulan minggu lepas balik ke kampung mertua di Kuala Pilah...
dan papa Adam sibuk pulak berjanji dengan Adam nak bawak mandi air terjun...
Adam kalau dah dengar, dah janji dengan dia mesti tunaikan...
kalau tak nanti dia asyik tanya tanya dan tanya...

Masa on da way balik Kuala Pilah tu en ajip tak singgah...
panas, ngantuk, lapar semua ada...
kesudahnya malam tu kenalah dengar pertanyaan Adam bila nak pergi Ulu Bendul, Kuala Pilah...

so, kena tunaikan janji yer papa...

-- alahai, air terjun Ulu Bendul pun dah cetek dah. Musim panas ni kan --


-- Budak yang happy dapat mandi. yelah time panas-panas ni dapat mandi air sejuk-sejuk memang bestt --

-- aktiviti anak-beranak dalam air --

mama Adam mana??
tak mandi ker??

-- malas nak tukar-tukar baju. cecah air pun tak. duduk tepi jaga barang dan baca majalah --

aktiviti yang sekejap, tapi janji orang tersayang puas ;)
eh, apa aktiviti korang time weekend aritu...


6 yang komen:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sheila dah lama tak pergi mandi air terjun.. wahh bestnyaaa.. boleh bayangkan diri tengah main air kat situ. kihkiiiii ^^

Azhafizah Md Nor said...

musim² panas ni best la berendam..fiza pun dah plan byk kali ngan husband kan,tapi asal balik pilah tak rsa nak singgah le pulak..orang pun memanjang je ramai situ kan..btw,still ade yg anaconda tu ker?

Nadya Dyana said...

bestnya dapat mandi2 kat air terjun hehee

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

best ni!!!

tak sabo nak mandi air terjun gak
lagi seminggu ada family day kat air terjun sekayu,
weeee!!!

Adlin Mohamad said...

cuaca panas mmg syok terjun air sejuk2 ni hehehhe
x ramai org eyh ..

NurulHuda Alias said...

syok tu mandi air terjun kak sheila...

huda weekend tak g mana-mana pon...

duk rumah je :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com