Nuffnang Gadget

February 28, 2014

Birthday Adam Di Taska...

Alhamdulilah, selesai dah tunaikan pemintaan Adam nak potong kek di taska dengan kawan-kawan...
memang selagi dia tak potong kek di taska, maknanya belum birthday dia...
dah potong kek dekat taska tu barulah secara rasmi dia declare birthday dia huhu...
macam-macam anak-anak zaman sekarang ni kan...

lepas tu dah request tahun ni nak kek gambar kartun Ninjago...
korang tau kartun Ninjago...


tu kartun Ninjago...
nak yang Ninjago biru lagi...
adoi, macam-macam betul Adam...

majlis buat hari Rabu lepas, seminggu lepas birthday dia...


carik goodies beg gambar kartun Ninjago tak jumpa, Mickey mouse ajer yang mama jumpa...
takpelah Adam yer gambar Mickey pun Mickey lah...


nasib sempat google carik edible image gambar Ninjago biru...
Alycia tempah dari Nurul Edible Image Printing...
boleh terus order online, bole pos atau ambil sendiri di Shah Alam...

dan kek tu Alycia order dari member opis di sini...
boleh tengok blog Liya Delights...

pagi tu masa hantar Adam sempat hantar goodies dan kek Adam sekali ke taska...
dah siap pesan dekat cikgu Adam minta tolong ambilkan gambar...



terima kasih pada cikgu-cikgu Adam yang sudi buatkan majlis ni di taska ;)
"Alhamdulilah... suka Adam sebab dah dapat potong kek di taska..."


7 yang komen:

Nad MamaZN said...

Canteknya kek adam! =)

Nad MamaZN said...

Bestnya kek adam! Cantek! =)

Farah Waheda Wahid said...

aunty pun baru tau kartun ninjango ni...he he he...tu pun mama adam yang introduce... *_^

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya kek adam ni

jumria alimuddin said...

Salam...
bestnya celebrate b'day d taska...
p/s: 1st time dgr kartun ninja tu :)

Azhafizah Md Nor said...

celebrate bday dengan kengkawan pulak adam..cantik kek adam..

Teratai Sari said...

salam.. beg plastik tu beli kat mana ye.. boleh share
norwahidayaakub@gmail.com

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com