Nuffnang Gadget

February 21, 2014

Celebrate Birthday Adam 5 Tahun ...

Tahun ni celebrate birthday Adam sempena 5 tahun dekat KFC jer...
sebab Adam yang request kata dah lama Adam tak makan KFC mama...
yelah, mama kan sekarang dah rajin masak...
balik kerja jer terus masak dan makan kat rumah...
dulu-dulu booleh tanya Adam nak makan apa...
so, KFC tu memang salah satu tempat feveret dia...

balik kerja terus pergi beli kek dulu dekat Secret Recipe...
kek pun suruh Adam yang pilih nak kek apa...

sebab biar dia enjoy apa yang dia nak makan...
kan birthday dia...

-- budak yang happy dapat makan kat KFC. Menu feveret Adam Chicken Rice Combo --


-- alala manjanya Adam dengan papa --

habis makan, terus tiup acara tiup kek pulak...
tapi lilin tu asyik berapa kali tiup pun mama tak tau, sebab malu time kitaorang nyanyi lagu happy birthday kat dia hehe...

-- pandai Adam pilih kek, coklat indulgence lagi. Beli 2 slice jer untuk kami bertiga. tak payah bazir-bazir kan --

-- picture taken by papa.. Alalala so suwit --

Oh ya, sebelum tu Adam pun dah tiup lilin awal lagi masa buat family dah di PD Cuti Chinese New Year yang lepas...
masa ni saja celebrate sama dengan bapa saudara Adam...

-- ok potong kek kat tepi pantai lagi --

-- dan juga acara bagi hadiah untuk semua kanak-kanak --

Insya Allah untuk sambutan birthday kat sekolah kami buat minggu depan...
dah siap request nak kek tema kartun Ninjago Biru haha...
adoi, budak-budak... macam-macam ...

"Adam dah request hadiah dari papa dan mama, nanti tunggu apa hadiah Adam ;) ..."

8 yang komen:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, alahaii comelnya Adam... semoga membesar dengan sihat, jadi anak yang soleh dan sukses dalam hidup ye Adam. Suka tengok Adam sengih, comel ~~~

syawalsimpsons said...

alahai seronok adam yee

Shark Kay said...

tahniah buat Adam..
untung ada org sambut besday.
be a good boy Adam.

Farah Waheda Wahid said...

Happy Birthday Adam!!! Semoga panjang umur, murah rezeki, diberi kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan dunia dan juga akhirat...

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum..wah... adam nmpk begitu ceria.. selamat hari jadi untuk anak akk..

Nad MamaZN said...

Apa agak nya adiah adam
Mesti best ni...
Beskal ke? :)

Azhafizah Md Nor said...

wahh bestnya bday boy..sebut je nak apa kan,confirm dapat..heee.good boy adam :)

Adlin Mohamad said...

5thn dah dia ..bujang dah yea hehehhe ..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com