Nuffnang Gadget

February 5, 2014

Percutian : Kuantan (Part II) ...

Adoi, memang azab korang nak habiskan entry cuti-cuti ni...
padahal perginya 3 hari 2 malam jer pun huhu...
ok, part I kat SINI bagi yang terlepas...
kisah berendam dan bertiduran di De Rhu Beach Resort, Kuantan...

eh sebelum tu bolehlah share sikit foto pengantin yang en Ajip shoot sempena cuti-cuti kami ni kat Kuantan...

Wedding Azie & Hamdi, Kuantan



Nak tengok lagi gambar kawin, boleh ke Page Ajip Photofolio ...

malamnya tu en Ajip dah habis job, apa lagi jom lah kluar carik makan + berliburan sekejap...
tak tau mana nak dituju, last-last ke Teluk Cempedak akhirnya...

-- tempat makan yang dipilih, dekat dengan area Burger King tu. Suka tempat tu sebab ala-ala santai --


-- mama and Adam --

-- melepaskan geram sebab siang tadi order room servis jer.. roti bakar + kopok lekor untuk mama, papa dengan nasi lemak kukus ayam  + paru, adam dengan nasi lemak kukus ayam + telor mata --


nak jugak posing ala-ala Romantika...
Solvil Titus ~ Time for Love 

habis makan, tak tau nak ke mana jalan-jalan sekejap ke pantai Telok Cempedak...

-- kena paw dengan Adam beli pistol buih ni huhu --

malam tu pun hujan renyai-renyai, balik terus tidor ...
kan dah kata memang holiday kali ni berehat panjang ...

-- tayang nasik dagang menu sarapan pagi esoknya. Makan di area pantai balok. sedapppp --


9 yang komen:

Sheila Salim said...

assalamualaikum. comelnya pengantin. bestnya kak jejalan Kuantan. lama tak ke bahagian Timur sana. rindu nak tengok laut >______<

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum.. sedapnya makan kopok leko...

Normi Nieza said...

sdapnya nasi dagang tu..:)

Adlin Mohamad said...

best buat job angkut anak bini pi holiday sekali ehhehe

Farah Waheda Wahid said...

interesting holiday dear... ^_^ I could see that you are enjoying it so much, good for you and am happy for you...

syawalsimpsons said...

bestnya jalan2 ni

Nad MamaZN said...

Makanan... Menyelerekan!

Aiza Haris said...

huwaaaaaaaaaaaa tgk nasi dagangg tuu sungguhh menyelerakannn... takpe2 bln depan nak cuit diet sehari laa hehehe

Azhafizah Md Nor said...

best jugak kat sini..menu pun nampak sedap tu!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com