Nuffnang Gadget

March 27, 2014

Adam Gunting Rambut Di Salun...

Ni alkisahnya si Adam yang nak gunting rambut di salun...
sebelum ni tak pernah pun gunting kan rambutnya di salun...
selalu bawak kedai gunting India yang macam biasa tu jer...

entah macam mana ada sekali Alycia gunting rambut di salun yang kat downtown Mines tu, 
terus dia pun teruja nak gunting...
lepas tu setiap kali ajak gunting rambut mesti Adam cakap 
"Adam nak gunting kat tempat haiwan (maksudnya down town Mines lah tu).."
sebab dekat  down town Mines tu ada satu booth yang ada pameran binatang...

Alycia tanya kenapa tak nak potong dekat kedai uncle Maple,
Adam jawab "Adam tak suka bau minyak busuk hehe..."
macam-macam Adam ni taw...
selama ni papa kat situ jer potong rambut pun...
ni pulak pandai demand nak kat salun...

-- dah ready, dia ok jer takdela nak suruh pangku kat mama --


-- dia boleh senang lenang tengok kat cermin. Macam orang besar dah lagak Adam --

-- new look, nak buat rambut pacak tapi tak jadi hehe --
"korang senang tak nak bawak anak gunting rambut..."

8 yang komen:

Normi Nieza said...

dah encem..:)

Nad MamaZN said...

ahamdulillah agak senang gak
sbb masing2 dah besar kan :)

mama tisya said...

amboi adam masuk salon ye

Azura Aziz said...

@Normi Nieza hehe, tq anty ;)

Azura Aziz said...

@Nad MamaZN tulah dah ebsar sikit sng sikit gunting rmbut ;)

Azura Aziz said...

@mama tisyanak salun mama tisya, xmo mamak maple...

Farah Waheda Wahid said...

lepas ni continue gunting rambut kat situ jerlah kak since adam tak suka bau minyak busuk tu...he he he...

Azhafizah Md Nor said...

dah besar ni makin pandai demand lah kak..hensem adam :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com