Nuffnang Gadget

March 6, 2014

Adam Tiup Lilin Lagi Kali Ke-3...

Ni kejadian Sabtu lepas ...
mula-mula janji dengan Maklong Adam nak jumpa dekat rumah Nekma Adam di Nilai...
masa maklong Adam sampai tengok-tengok Wan Pilah Adam datang sekali siap bawak kek lagi untuk Adam...
Adam apa lagi seronok lah kan wan dah siap bawak kek untuk dia...

Zaman sekarang ni terbalik kalau cucu tak balik kampung tengok Wan, 
nanti Wan datang tengok cucu pulak hehe... 

-- kek birthday Adam ... yang lagi dia suka sebab ada Minion kat atas tu --


sebelum potong kek nak kena posing dulu...
oh ya, traktor besar tu Adam paw Nekma dia pulak masa pergi Giant di Seremban...
amboi Adam, pandai yer mintak Nekma belikan hadiah birthday...
Adam kan pantang nampak traktor atau lori pasir atau lori sampah...
tu semua antara koleksi kenderaan yang wajib ada...
sebab nanti dah besar nak bawak traktor...
tak pun lori pasir ... tak pun bawak lori sampah huhuhu...

-- potong kek dengan wan --

terima kasih Wan sebab datang dan belikan kek untuk Adam.... Adam dah janji nak suruh papa belikan anak itik sebab nak suruh wan jaga kat kampung hehe... Adam kan pencinta binatang ;) 

1 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

seronok adam birthday tahun ni dapat potong kek banyak kali n hadiah best² tu :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com