Nuffnang Gadget

March 7, 2014

Alhamdulilah Rezeki...

Baru-baru ni saje isi survey dari IG Majalah Libur iaitu @majalahlibur. Tak sangka terpilih antara 7 orang yang bertuah. Dan hadiah nya adalah Salomon Pouch.



Ok yang pouch ni nanti bagi kat en Ajip. Tengkiu Majalah Libur. Alhamdulilah kemenangan pertama untuk tahun 2014. Dah lama tak menjoinka diri dengan contest dan giveaway sebenarnya.
posted from Bloggeroid

8 yang komen:

Nad MamaZN said...

Tahniah alycia! ;)

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah..

najwa dealova said...

Congrats kak :)

mekchu said...

tak nampak gambar... tak pe tgk kat ig ko jap... congrate!

DrCat said...

tahniah alycia!long time no see....huhuhu

jemput ke blog baru sy...blog lama dah jahanam huhuhuhuu dah give up nak repair..terus buat blog baru, genre baru..ececece

http://jalanjalanpusingpusing.blogspot.com/

catlina

Rosmiza Ali said...

Wah! Syoknya menang hadiah best.. Tahniah dear.. =)

Adlin Mohamad said...

lama xjoin contest2 ni b hehehhe
congratzz

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Kak! Best hadiah tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com