Nuffnang Gadget

March 19, 2014

Bertemu Dengan Blogger Mialina Lagi...

Hari Isnin lepas ofis Alycia buat sesi TOT bersama semua jabatan dan agensi...
so, sambil-sambil tu dapat jugaklah bertemu dengan blogger Mialiana.com...
maklumlah kami di bernaung di bawah bumbung yang sama...

glamer member ni sekarang tau...
jadi duta Ephyra lah...
lepas tu dipanggil sana sini untuk review servis dan produk...
tumpang bangga bila member jadi insan-insan hebat...

-- Bersama blogger Mialiana.com --

sambil-sambil TOT tentang Migrasi Portal, sempat jugak menuntut ilmu dan dapatkan tips-tips terkini dari blogger hebat ni...
sebab rugi kalau Alycia tak ambik ilmu dari Mia...
dan pada masa yang sama berkongsi tentang tips-tips dunia blog...
macam mana nak tingkatkan lagi trafik blog...
maklumlah blog Alycia sekarang ni pun dah suam-suam kuku jer ni hehe...

oh, baru-baru ni Mialiana ada muncul di event Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014...
amboi glamer tau Mia...
siap bermake over lagi...

-- Alycia cedok dari blog Mialiana. Jangan marah Mia hehe --
"seronok bila kawan-kawan menjadi insan hebat dengan cara mereka sendiri ..."




6 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

Dua² hebat :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh bestnya jumpa kak mia. kak mia memang ada aura tersendiri. suka tengok penampilan beliau di SBB14 haritu. hehehe selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

Normi Nieza said...

untungnya laycia blh jumpa kak mia..:)

Normi Nieza said...

#typing error...alycia

Nad MamaZN said...

lain sungguh rupa lepas di make over :)

best la alycia, ada peluang tuntut ilmu dgn blogger hebat :)

syawalsimpsons said...

insyallah alycia jadi insan hebat, sue yg jadi kawan pon tumpang bangga jugak

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com