Nuffnang Gadget

March 28, 2014

Bukan Kerana Aku Tak Cinta...

terus carik novel nak baca...
yelah, dah khatam dah novel Projek Memikat Suami dengan Suami Aku Ustaz...
tertarik pulak nak baca novel ni...
;
;
;
;


Bukan Kerana Aku Tak Cinta ...
cehhh, ce tengok modelnya tu haha... 
tak tahan kalau suruh posing...

sekarang ni tengah hot ditayangkan kat tv kan...
tapi sebab tak langgan Astro Mustika tu takdelah nak melayan cerita tu...
tapi bila orang sibuk kata citer ni best, so kita layan lah novel dulu...

yang drama pulak baru layan episod 1 hehe...
oh kalau korang nak tonton online full episod bole ke link blog Azhafizah ni kat --> SINI ...


"frust haritu Projek Memikat Suami tak jadi tayang episod akhir. Takpe, dulukan tentang MH370 kan .."

6 yang komen:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, lama sheila tak beli novel. hehe singgah menabung sharp untuk Adam ~~~

syawalsimpsons said...

citer ni dah nak abis dah kan

Farah Waheda Wahid said...

sempat khatam suami aku ustaz jer, projek memikat suami dan bukan kerana aku tak cinta...tak pernah baca lagi, tengok jer kat tv kak...

Azhafizah Md Nor said...

fiza lak tak suka novel..kena layan drama je..sbb tu update online je..hihi..

Mia Liana said...

wahhh model berbayar tu.... hehehehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

Kita pun x langgan astro mustika hari2 layan kat online BKATC dan projek memikat suami ;-):-)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com