Nuffnang Gadget

March 20, 2014

Family Photoshoot By Ajip Photofolio...

ada yang tanya untuk family photoshoot takde buat ke...
ada, siapa kata tak ada...

tapi kami jarang buat sebab kekangan masa...
sebab Ajip Photofolio lebih fokus pada majlis kahwin, tunang dan pre-wedding...
tapi kalau ada permintaan apa salahnya...

dan ini adalah salah satu contoh Family Photoshoot yang Ajip Photofolio shoot untuk blogger Mimi...
oh ya, photoshoot ni kami bagi free sebab blogger Mimi menang satu contest yang Alycia anjurkan di blog Alycia Hot Mama dulu...



-- ni photoshoot di buat di luar --

-- yang ni pulak di studio --

dan ada jugak yang tanya props tu kena bawak sendiri ke atau photogh yang sediakan??

jawapannya depends ikut tema...
kalau korang rasa tema korang dah ada props, bawak jer...
dan kami as photogh juga akan bawak props kami...
so nanti boleh bincang mana yang lebih sesuai...

kalau korang berminat, do contact our team...
Page Ajip Photofolio | 012-9706747 

4 yang komen:

Nad MamaZN said...

oooo camtu...
hehehe, soalan no2 tu kite la yg tanya tu hihi

Farah Waheda Wahid said...

dah semakin berkobar2 pulak ni dah...he he he...

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya gambar :)

mimie.. said...

alycia..nk buat family shoot lg sekali la bole?kali ni nk tambah ahli jemaah lagi sorg ni..kikiki

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com