Nuffnang Gadget

March 31, 2014

Jalan-jalan : Legoland (Part I) ...

ok, harini baru nak start buat entry pasal jalan-jalan ke Legoland 2 minggu lepas sempena 
kami bertolak awal hari Jumaat sebab malam tu en Ajip nak tengok game bola JDT  2 lawan Negeri Sembilan...
fanatik punya pasal kan sanggup datang jauh-jauh nak tengok bola...
mama dengan Adam dating berdua jer kat bilik hotel...
kami stay di JB 3 hari tu...

hari Sabtu pagi-pagi lagi dah kejutkan Adam bangun cepat nak pergi Legoland...
cepat jer Adam siap sebab tahap eksited yang tinggi hehe...

dari JB ke Nusajaya sekejap jer sampai.
lagipun kami dah beli tiket siap-siap masa sampai semalam...
so, terus masuk.

sangat best sebab pergi bukan time cuti sekolah...
semua tempat pun tak payah nak beratur panjang-panjang...
jom layan picca dulu ;)

-- papa Adam yang terlebih excited hehe --

-- my hensem boy. This present for u my dear --


-- nak posing manja dengan mama ehh --

-- yeyyyy, dapat jugak posing depan tag LEGOLAND ni .. ni pun photogh Legoland yang bertugas di luar tolong ambilkan --

bila dapat peta tu, terus tengok...
wahhh, banyaknya lokasi nak dilawati...
ada 76 lokasi kesemuanya...

takpe, kita start dengan belah kanan dulu ...
Alycia letak no. dan nama lokasi untuk korang refer bila korang pergi next time...

55. Junior Driving School (3 - 5 years)

Dekat sini untuk anak-anak dapat driving lisence...
tapi Alycia tak beli pun driving lisence tu...
saje nak bagi Adam pengalaman bawak kereta sendiri ...


-- macam takde perasaan Adam bawak kereta kan hehe --


-- memang drive safely Adam ni --
ok, lepas ni kita sambung lagi...

6 yang komen:

Nad MamaZN said...

hebat la adam bwk kete :)

Azhafizah Md Nor said...

seronoklah adam dapat hadiah paling best ni..

Ann said...

seronok la besday boy dpt hdh g legoland yea..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. alaa bestnya legoland! teringin nak masuk dan beriadah kat dalam. hehehe

Normi Nieza said...

bestnya g lego land..:)

::NureeN:: said...

jeles2...
teringin nk bwk anak2 pegi tp nk tgu depa besaq dlu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com