Nuffnang Gadget

March 20, 2014

Makan Malam Di Restoran Intai-intai...

Ni kejadian 2 minggu lepas...
lepas ikut en Ajip delivery album wedding pada customernya di Gombak...
dah alang-alang lalu di MRR2 tu, terus suggest pada en Ajip jom kita makan 
di Restoran Intai-intai nak...
lama dah tak ke sana...
terbayang-bayang Ayam Pandan nya huhu...

-- ni lah view Restoran Intai-intai. Memang sangat-sangat cantik di waktu malam --

-- wajib ambik gambar dulu --

ok, bagi sesiapa yang tak tau di mana lokasi Restoran Intai-intai, boleh refer di bawah :

Intai intai restaurant (062146627-M)
Lot 378 Backyard,
Jalan Ampang Ulu Klang (MRR2 Highway),
68000 Ampang, 
Selangor Darul Ehsan.

Phone / Fax : +603 4266 8424
Handphone : 012 288 2424 (Mr Baha)

atau terus ke websitenya di ---> SINI
Alycia pernah makan sekali jer sebelum ni en Ajip bawak...
memang boleh rekemen pada kawan-kawan sebab makanannya best sangat...

ok, order kami malam tu ...

-- tomyam campur --

-- sotong goreng tepung --

-- dan inilah signature dish yang paling best --> Chicken Pandan. Rasanya macam ayam percik tapi ni dibalut dengan daun pandan --

-- dessert pulak ambik Banana Split --

Alhamdulilah, kenyang kami malam tu...
lepas makan terus balik rumah sebab perut dah kenyang ;)

-- Adam belum sampai dah lena... kenyang sangat la tu --
"Unik pulak nama restoran tu Intai-intai hehe ...."

12 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

konsep macam Restoran Cerana jugak ni nampak gayanya... hurmm...harus nak try ni kak, thanks for sharing...

*En.Ajip boleh ambik gambar studio untuk mummy dan baby tak? he he he...

syawalsimpsons said...

wahhh yg signture dish tu mmg nampak menarik tu..mcm satar pon ada

Nad MamaZN said...

slalu tu lalu je tp xpenah singgah lagi..

Ann Ishak said...

restoran ni dekat je dengan rumah saya tapi tak pernah lagi cuba makan dekat sana

Ann said...

sekali je pergi..tomyam putih die sdp

kdg2 cnfius jugak tmpt ni msh ade ke x..heheh

nurfadilah suardi said...

romantik yer tempat ni.bawak family best ni

Ainim Suju said...

Harga okay tak awak?

:: idzwa :: said...

sedap nyer...

Adlin Mohamad said...

wah perut kenyang hati senang sampai tertido2 la yea adam hehehe

mama tisya said...

lama dh tk mkn sini..dkt je ngan umh...mmg foodnye sedap...lpr lak tgk smua menu

misz sheyla said...

harga ok tak kat sini????mcm best je

Azhafizah Md Nor said...

cantik tempat ni..menu pun menyelerakan je tengok

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com