Nuffnang Gadget

March 13, 2014

Maternity Shoot by Ajip Photofolio ...


Alhamdulilah, baru-baru ni Ajip Photofolio Crew berkesempatan buat Maternity Shoot untuk mama dan papa to be iaitu Lee dan isterinya Liana...
pengalaman pertama pasti tak lepaskan peluangkan berkongsi detik-detik istimewa...
kenangan jugak buat si kecil bila besar nanti...
kalau korang berminat dengan Maternity Shoot, do contact our team...

Page Ajip Photofolio | 012-9706747 

atau boleh bagitau Alycia...
syhhh, harga kengkawan okeh ;)


Maternity Shoot | Azmaliana & Lee | Putrajaya

dan album juga frame gambar siap sehari selepas si kecil dilahirkan...
Alhamdulilah, hadiah istimewa untuk si kecik dari team Ajip Photofolio...



"dulu masa mengandungkan Adam tak sempat nk buat shoot macam ni..."

8 yang komen:

Nad MamaZN said...

bila buat ps camni kan, props tu kita bwk ke atau photoG rajin sediakan? hahaha.. sori, xpenah nak ps la katakan... kikiki :p

Farah Waheda Wahid said...

morning kak, maternity shoot!!! awesome, mine selfie jer...ahakss...

:: idzwa :: said...

kalo family photo takde ye?

Normi Nieza said...

sweet memory..:)

syawalsimpsons said...

sama la dua kali mengandung pon tak sempat jugak

Aimie Mokhtars said...

cantik gambar ^_^

Azhafizah Md Nor said...

wahh bestnya.cantik and sweet!hasil shoot yg bagus.kak,nanti bgtau pakej yang ada eh..email fiza :azhafizahmdnor@gmail.com

props tu provided ke?

Mar Mansor said...

cantiknye gambar tu..amik gambar dari enpon je..huhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com