Nuffnang Gadget

March 1, 2014

Percutian : Port Dickson (Part Last)...

perginya 2 hari ajer... 
tapi sibuk nak berpart-part hehe...
sambungan daripada percutian family day di Port Dickson masa cuti Tahun Baru Cina haritu...
haritu tu dah dekat sebulan dah ni hehe...

malamnya tu kami buat acara BBQ di tepi pantai...
lagi-lagi musim panas ni kan...
duduk-duduk tepi pantai sambil makan-makan memang nikmat rasanya...

-- macam biasa orang lelaki selalu kena bagi tugas membakar --


dan sambil-sambil tunggu bakar-bakar tu, buat lah acara birthday birthday untuk Adam...
dah siap-siap beli kek siang tu dekat PD ...




dan acara bagi hadiah pada kanak-kanak...
dalam hadiah tu salah satu bendanya adalah permainan sodok-sodok pasir...
memang sesuai sangatlah si Adam main pasir memalam kat pantai ni...

-- see, dah comot betul Adam berpasir --

-- mak-mak budak dan bapak budak... eh ada jugak yang single lagi tu hehe --

memang malam tu dah plan yang pompuan nak pakai seluar bunga-bunga...
kalau nampak sluar bunga-bunga tu sama, maknanya beli sebundle lah tu hehe...

-- tema sluar bunga-bunga u alllsss --

dan siangnya tu habiskan masa mandi kolam dan BBQ di pantai lagi untuk hari siangnya...


Alhamdulilah, berjaya jugak buat family day untuk kali yang ke-3...
insya Allah, tahun depan buat lagi ;)

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com