Nuffnang Gadget

March 27, 2014

Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2014...


Ha apa aktiviti korang hujung minggu ni...
Lagi-lagi sekarang time cuti sekolah kan...
so, kalau tak tau nak ke mana jom ramai-ramai ke Putrajaya ...
sebab harini 27 Mac - 30 Mac 2014 akan berlangsungnya Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2014...

Lagi maklumat lanjut boleh ke --- > SINI

Menerusi fiesta kali ini, enam belon udara panas berwarna-warni dengan bentuk istimewa akan menjadi tarikan utama. Antaranya ialah Buzzy, belon raksasa hijau dan pasangan lebah (Bees) dari Amerika Syarikat, belon berbentuk kon ais krim dari Belgium dan belon bentuk hati yang didatangkan dari Taiwan.

Tidak ketinggalan, belon paling digemari tahun lalu dari Belgium yang menampilkan karakter daripada rantaian filem sains fiksyen popular, Star Wars iaitu Darth Vader.


So, pagi tadi masa Alycia smpai ofis sempatlah tengok belon-belon bertaburan di udara...
takpe, petang nanti dah plan nak bawak Adam tengok dekat-dekat...


"Always jadi duta Belon Panas setiap tahun di blog ni hehe..."

7 yang komen:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. macam nak pergi je. hehee cuci mata tengok belon panas, memang best ~~~

Nad MamaZN said...

klu zakwan tau ni mesti dia ajak huhu

Farah Waheda Wahid said...

macam nak pergi jer ni....

Azura Aziz said...

@Sheila Salimdtg la sheila ke putrajaya.. pergi time pagi2, ptg panas..

Azura Aziz said...

@Nad MamaZNala nad nak dtg bwk zakwan ke, kita blk kg pulak weekend ni..

Azura Aziz said...

@Farah Waheda Wahidjemput2 datang.. kt duta putrajaya hehe..

Azhafizah Md Nor said...

malas dah ke sini..bile pergi mesti xde rezeki nak naik belon..dahlah susah parking..orang ramai..cuaca panas..adeshhh..serik jugak..huhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com