Nuffnang Gadget

April 7, 2014

Gambar Contest Yang Banyak Kenangan...

Last week Alycia terbaca di Blog Farah Bubblynotes yang anaknya 
Ash menang Fisher-Price Contest ...
terus teringat kenangan masa Adam Zikry kecik-kecik dulu, memang Alycia rajin jugak join contest/Giveaway...
tapi biasanya contest yang hantar gambar sebagai penyertaan memang saingan sengit...
nasib-nasib jer boleh menang hehe...

dalam banyak-banyak gambar yang dihantar, 
gambar ni yang paling banyak kenangan sebab banyak menang contest ...
;
;
;
;


Antara contest yang Alycia menang untuk gambar ni :

1. Contest 'Wonderwoman & Baby' anjuran Blog Wonderwoman

2. Love U Mom Contest kategori Gambar Terbaik

3. Naib Juara Contest Gambar Paling Cool 

4. 1st Place The Cutest Mama & Baby Contest by Mama Amsyar

Alhamdulilah, rezeki Adam Zikry masa kecik-kecik...
sekarang ni pun dah jarang dapat join contest...
sebab takde gambar budak-budak hehe...

3 yang komen:

syawalsimpsons said...

rezeki gamba ni pon cumil

Lily@MamaZaraZareef said...

heee..mmg comel gmbar alycia n adam ni..^_^

Azhafizah Md Nor said...

gambar pembawa rezeki ni kan :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com