Nuffnang Gadget

April 23, 2014

Goreng-goreng Pon Boleh...

 sebenarnya dah tak reti nak letak tajuk apa untuk entry ni...
nak letak gambar menu goreng-goreng yang Alycia buat minggu lepas...
tu yang tercetus idea goreng-goreng tu....

oh ya, kadang-kadang time petang-petang nak makan nasik hari-hari pun boring...
so, tukar selera dengan masak menu goreng-goreng ajer...
selalu Adam akan request mee goreng sebab dia suka makan mee...
tapi Alycia tak galakkan sangat makan mee sebab mee ni ada bahan kimia 
yang tak bagus untuk kesihatan kan...

-- ni menu mee goreng... makan dengan telor mata pun sodapp --

selain daripada mee, Alycia tukar maggi goreng...
tapi beli yang maggi kosong lepas tu guna perencah sendiri...

-- carrot kena tetap ada, kalau tak kang Adam sentap hehe --


dan sebab stok maggi dan mee dah habis, jom tukar kepada angel hair pulak...
suka sangat angel hair ni sebab halus-halus macam bihun...

-- angel hair goreng pedas seafood... nama tak bole tahan hehe --
"hmmm, korang buat tak menu goreng-goreng time diner..."

8 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

lepas dah penat meroyan kat FB, akak nakkkk...laparnya...hik hik hik, sedap tu...

Nad MamaZN said...

angel hair? xpenah plak tau kewujudannya...adekbradek bihun ek? mmg ada jual kt pasaraya?

Syeeda said...

angel hair tu rasa cmne akak?hii sedap x. nak try jugak

::NureeN:: said...

SEDAPNYERRRR....
nureen fail klau grg mee.. tambah2 klau grg k.teaw hehe

me.liyana said...

dapnyeee..dahla tgh hujan ni..nyamnyam..

Anis Amira said...

alahai sedapnya sis . berkeroncong lak perut nih >.<

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

Azhafizah Md Nor said...

untuk makan malam selalunya buat simple simple goreng camni pun sedap kan..menggoda betul meggi goreng akak tu.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com