Nuffnang Gadget

April 24, 2014

Hadiah Adam Dapat No. 1...

Adam dah request hadiah istimewa daripada papanya...
lagipun memang en Ajip dah janji nak bagi hadiah...
 reward sebab Adam dapat No. 1 kan...
dan hadiah yang dipilih oleh Adam adalah...
;
;
;

-- Lori simen LEGO CITY --

sekarang ni Adam memang minat sangat dengan permainan Lego...
kalau suruh mama buat memang mama stress haha ...
tapi Adam buat perlahan-perlahan ikut guide book yang ada tu...

-- ni koleksi Adam yang ke-2 untuk LEGO CITY --


-- tengok satu-satu Adam buat sampai jadi. Cuma part yang susah baru mintak bantuan mama --

-- tadaaaaaa.. siap lori simen Adam --

Adam kata nanti dapat No. 1 lagi, nak hadiah lori tarik car, 
lori sampah, bomba dengan kereta polis Lego...
ha, ambikkk hehe...

Takpe, kita tunggu exam Adam seterusnya...
bukan kami tak nak belikan...
tapi nak ajar Adam berusaha dan capai apa yang diimpikan...
lagipun nak ajar Adam berusaha dulu baru dapat hadiah, 
tak nak manjakan dengan ikut kemahuan dia...
"korang camne, bagi reward tak kalau anak capai sesuatu yang terbaik kat sekolah..."

2 yang komen:

Nad MamaZN said...

alhamdulillah..
salah satu penguat semangat dorg utk lebih berjaya kan :)
gud la adam :))

Azhafizah Md Nor said...

amboi adam dah ada next request da tu kak..hehe..teruskan usaha ye adam

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com