Nuffnang Gadget

April 21, 2014

Handbeg Itu Sebenarnya Adalah...

ok, sambungan dari entry Siapa Suka handbeg semalam, ramai jugak yang bagi komen suka handbeg...
yelah, orang pompuan mesti lah suka handbeg kan kan kan hehe...

-- nilah gambar handbeg yang Alycia tunjuk semalam... beg Gucci lagi you --

Ha, beg GUCCI tu sebenarnya bukan milik Alycia...
sebenarnya adalah milik Kak Azlita Masam Manis ...
dan sebenarnya handbeg itu adalah ....
;
;
;
;

-- sebiji kek handbeg GUCCI --

masa mula-mula Alycia tengok pun memang percaya handbeg...
tapi bila tengok dan baca betul-betul baru tau sebiji kek handbeg GUCCI...
huhu, sangat kagum dengan Kak Azlita Masam Manis yang menghasilkan 
sebiji kek handbeg yang begitu cantik sekali...
bertuah lah siapa yangd dapat kek ni kan...


Alycia memang minat sangat dengan Kak Azlita Masam Manis ni...
kalau tengok masakan nya dan kek-kek yangd dihasilkan, aduhhhh rasa ohsemmm sangat...
rasa macam ala sayangnya nak makan...


kat bawah ni antara contoh-contoh kek yang pernah Kak Azlita Masam Manis hasilkan...

-- Kek untuk MH370 --

-- kek kartun comey untuk Cikgu Zulaika --

-- kek bakul bunga --

kalau korang rasa boring-boring atau tak tau nak masak apa atau nak tengok idea masakan yang best-best boleh lah ke dapur Kak Azlita Masam Manis...

Siapa sangka seorang blogger juga mampu jadi tukang masak yang terkenalkan ;)


12 yang komen:

Delimasari said...

cantiknye kek - leh tempah ni

syawalsimpsons said...

mmg tak sangak tu kek kan

Nad MamaZN said...

comel-comelnya kek!
sayang nak makan, hehe
henbeg tu nmpk real!

Z@i Z@mR33 said...

mmg nmpk mcm handbeg btl

Falsya said...

Wahhh cantiknye semua kek2 nie..yg handbag tuh mmg real la..

husna yusof said...

hahahaha tipah tertipuuuuu,, cantik btl kek skrg ni mcm2 rupe.. heheheh

*salam singgah tambah kenalan kak:) BW dari blog kak mia

msredcheesecake said...

suka tengok kek kat blog azlita tu kan...sumer cute!!

Linda Ishak said...

Lor... Kek ghupenya... huhuhu tipah tertipu lagi....

:: idzwa :: said...

nangis nak potong kek cantik gini...

Farah Waheda Wahid said...

memang terbaiklah handbag ni..he he he... best best...

Normi Nieza said...

kreatif..:)

Azhafizah Md Nor said...

wow..ohsem! hebatlah die buat kek..so real! sayang nak makan.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com