Nuffnang Gadget

April 28, 2014

Jalan-jalan ke Ikea ...

Aktiviti 2 minggu lepas...
en Ajip ajak ke Ikea... lama tak ke Ikea katanya...
tapi dah tau dah mesti dia ada benda nak carik...
kalau tak, takkan nak ke Ikea menempuh jem bagai tu kan...

Adam bila dengar jer kata Ikea, terus cakap "mama, Adam nak makan meatball.."
okehh, dah tau dah...
nanti makan tengah hari mama belanja kat Ikea haha...

-- sampai-sampai tak sabar-sabar nak tolak troli makanan ni --

Nasib haritu orang tak ramai...
tak payah nak beratur panjang...


-- 2 beranak yang menikmati meatball dan chicken wing --

-- ni jer menu mama, Mushroom sup dan Kek Badam... konon-konon macam kenyang, tapi pastu belasah chicken wing Adam hehe --

lepas isik perut semua, start tawaf ke Ikea...
memang syok kan berangan kat show room Ikea ni...
rasa macam semua nak beli...
tapi sebenarnya en Ajip nak beli benda ni ha...
;
;
;

-- kotak kasut kaler putih tu --

senang nak simpan stok kasut dio yang banyak-banyak tu...
bertingkek-tingkek kasut papa haha...

dan tidak lupa kalau ke Ikea beli...

-- karipap Ikea sebagai juadah minum petang... hmmm, kenyang --
"korang suka tak makan karipap Ikea?? .."

5 yang komen:

Lynn Hamzah said...

bila la dapat merasa makan meat ball ikea tu...alahai...

adda syuhada said...

payah betul nk g ikea skrg...nak2 dok fikir nk hadap jem...huhuhuuh

Asmin Fahmi said...

Salam. Kami sekeluarga pun suka meatball Ikea tu:) Kalau berkesempatan jenguk2 la blog saya http://alamwelless.blogspot.com. Tq

Azhafizah Md Nor said...

seronoknya ke ikea tgk dan beli furniture baru..makan pulak meatball kann

Nad MamaZN said...

kami p ikea xpenah makan kt sana... ramai org 1 hal..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com