Nuffnang Gadget

April 2, 2014

Jalan-Jalan Legoland : Part 2...

ok sambung lagi entry ke Legoland ...
kalau ada yang terlepas boleh refer di Travelog Alycia belah kanan Blog Alycia yer...

sebenarnya bukan semua tempat kami pergi...
depends pada Adam dan situasi masa tu...
contohnya macam Boating School dan Remote Control Boat kami tak pergi...
sebab time tu kena beratur panjang dan untuk kanak-kanak usia dan tinggi Adam tak lepas...

44. Lego Rescue Academy (>= 4 years)

Ni memang dari awal Adam dah excited...
yelah kan, memang pun bila tanya sekarang ni besar nak jadi apa?
nak jadi bomba...
so dah dapat peluang jadi bomba memang excited sangat-sangat ...


-- kali ni biar Adam dengan papa yang main.. mama duk tepi --


-- papa pam air, Adam padam api --

-- semangat bomba kecik mama ni hehe --

LAND OF ADVENTURE

tempat ni memang ala-ala macam di padang pasir...
cantik sangat ambik gambar ...


-- unta pun daripada lego.. sangat kagummm --

-- permainan Beetle Bounch ni mama yang main dengan Adam.. sebab papa kata dia gayat hehe --

-- oh tinggi nya.. nasib Adam tak nangis atas tu --

-- ni game yang kami main di Lost Kingdom Adventure... terus terbeli gambar ni...takpelah kenangankan --

45. Lego City Airport

Ala-ala naik kapal terbang  ;)

-- mama dengan Adam jugak --


-- di hadapan Lego City --

-- Adam kata dia haus, nak minum Ribena depan lego Ribena hehe --
"berpinar bijik mata tengok gambar huhu ..."

15 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

banyak jugak aktiviti yang adam boleh buat kat sini..budak² memang suka kalau pergi sini..btw thanks kak siap promote blog fiza lagi dalam kelas..

::NureeN:: said...

mmg best la mcm ni
sabar yerr nureen... tgu si adik besar baru best pegi kan ehhee

Nad MamaZN said...

sonoknya!
aiii bila kami nak sampai ni...

Normi Nieza said...

bestnya..bla la blh sampai kat sana..:)

Azura Aziz said...

@Azhafizah Md Nor welcome dear. tp ada jgk game yg tinggi Adam xlepas..

Azura Aziz said...

@::NureeN::yup Nureen, better besar sikit baru best bwk budak..

Azura Aziz said...

@Nad MamaZN Insya Allah Nad, 1 day pasti sampai ;)

Azura Aziz said...

@Normi Nieza Insya Allah Nor ;)

adda syuhada said...

nampak cm best jer...

Farah Waheda Wahid said...

tunggu Ash besar nanti baru bawak...he he he...tapi memang best kan?

diana said...

anak saya dua tiga kali dok ngajak ke sini..hai..jauh le..nak kena cuti panjang baru boleh pegi..

Azura Aziz said...

@adda syuhadabest jugak.. yg parents pun bole join ;)

Azura Aziz said...

@Farah Waheda Wahidmmg betul, kena tunggu Ash besar baru leh bwk..

Azura Aziz said...

@dianayup, mmg kena pergi hujung minggu, tak pun ambik cuti..

DrCat said...

tahun 2012, dah pegi sebab masa tu legoland baru bukak..E-ein tak cukuptinggi...huhuh byk game tak leh main..nangis2 dia ( umur 3 tahun)..ni tunggu dia tinggi sikit lagi.leh lah pegi lagi...tahun depan je lah hahahaha

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com