Nuffnang Gadget

April 22, 2014

Jalan-jalan Legoland : Part 4 ...

ok, marilah sambung balik kisah Jalan-jalan di Legoland ni...
kalau ada yang terlepas part sebelum ni, nanti Alycia bagi link kat bawah atau
korang bole tengok di Travelog Alycia kat sebelah kanan blog ni...

27. Observation Tower

Observation Tower ni ala-ala macam Menara Taming Sari di Melaka...
siapa yang dah pernah naik tu takdelah rasa gayat sangat kan...
tapi kalau tak pernah lagi tu, try-try la naik menara ni...
memang suggest pergi kat sini sebab bole tengok all view di Legoland...

-- Selfie laki bini dari kamera CANON G12 --

-- suka picca papa dan Adam ni... kalau ada contest papa dan anak confirm hantar gambar ni hehe --

-- kat atas ni baru nampak sign Legoland tu --

-- anak teruna ku --

-- kecik-kecik jer nampak game ni dari atas menara --

-- ni gambar di Miniland, nanti Alycia buat entry lain --

LEGO KINGDOMS

LEGO KINGDOMS ni ala-ala macam di istana lama...
so takde apa sangat pun sebab game yang ada di sini The Dragon ala-ala macam roller coster tu Adam tak lepas naik sebab tak cukup ketinggian 100 cm...
lagipun memang takde keberanian nak naik pun...
so, posing ajer kat sini...



-- Adam sangat pandai posing hehe --

-- yess, baru ada picca lompat, tapi jauh huhu --

dekat sini kami berhenti makan sekejap...
Ambik Family Combo untuk 2 dewasa dan 2 kanak-kanak...
Price = RM 48.00...
oklah, janji perut kenyang...

-- leka tengok peta Legoland sebab tak sabar nak pergi tempat mandi sebenarnya --

lepas makan, terus singgah di are LEGO TECHNIC...
tu pun main 1 game iaitu LEGO MINDSTORMS...

-- posing bertiga --

-- Adam dan papa --

-- Ada bran naik game ni.. Alycia tak berani huhu... kecut perut --

ok, lepas ni kita ke Water Park...
Tu yang Adam tunggu-tunggu dari awal ...

Jalan-jalan Legoland : Part III
Jalan-jalan Legoland : Part II
Jalan-jalanj Legoland : Part I


6 yang komen:

Nad MamaZN said...

seronoknya adam! happy je muka dia ;)

Farah Waheda Wahid said...

lahai kak alycia, si tecik tu hari2 dok pandang dan cuba capai legoland punya FM kat rumah tu, nak bawak kecik lagi....ekekekeke...

husna yusof said...

hehehe bestnyer berjalan.. aah pandai btl si adam posing ehhh :)

mama tisya said...

best tau naik project X tu...tisya nk naik tp die kecik lg...berani ank dara sorg tu

Haslinda Hassan Ali said...

belum sampai lagi kat sini...
menarik tempatnya..

Azhafizah Md Nor said...

wahh bestnya dapat tengok kawasan legoland dari menara.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com