Nuffnang Gadget

April 8, 2014

Jalan-jalan Legoland : Part III...

ok sambung lagi kisah Jalan-jalan di Legoland...
perginya 1 hari jer, tapi berpart-part...
almaklum la gambarnya banyak sangat...

kali ni short update jer la...
arini ahkak macam lemau-lemau sikit hukhuk...

40. Dino Island

Dino Island ni terletak dalam land of Adventures...
tapi sayangnya kami tak lepas naik sebab Adam tak cukup ketinggian 90cm huhu...
frust-frust tapi memang adventure ni ...
nak tengok...
;
;
;
;


korang naik sampan pastu turun air terjun kat belakang tu...
ha, ada brannn ... nampaknya kena repeat lagi ni Adam tahun depan...

IMAGINATION

IMAGINATION ni menguji tahap imaginasi kanak-kanak...
memang semua pun sesuai untuk kanak-kanak...
kat sini kami lepak lama sikit sebab nak tunggu Wayang 3D start...
layan gambar ...

-- Adam kata ni Lego Dibo --

-- naik badak sumbu... kagum la semua pun dari Lego kan --



-- ok sesi merehatkan kaki... dah lenguh dah berjalan --

-- kat mana-mana pun Adam nak posing --

-- naik motor Lego hehe --

-- ni papa dia melayan --

lepas tu layan Lego 4D Shows di Lego Studios...
tak ingat masa ni pukul berapa tapi time untuk Movie A Cluth Powers 4D Adventure ...

-- Adam ready pakai spek 4D --

masa show tu Adam memang enjoy...
tak tidur pun sebab kalau wayang biasa masuk jer panggung wayang sekejap tu dia dah tidur hehe...
memang tau dia happy sebab masa ada adegan bomba sembur air kami siap basah lagi hehe...
dan masa salji turun pun rasa macam salji turun kat dalam panggung tu...
kata 4D kan ...

dah keluar Adam cakap nak tengok wayang lagi haha...

sambung lagi pasni ehhh...

5 yang komen:

Kisah Si Dairy said...

belum pernah masuk lagi ke Legoland..lalu je kat situ..

Farah Waheda Wahid said...

tak sabar nak tunggu ash pandai jalan, nak bawak ash ke sini, dah boleh berjalan baru seronok...

Nad MamaZN said...

best!

Azhafizah Md Nor said...

sehari pun rasa tak cukup kalau datang sini.bagi budak↓3 tak puas main :)

Petak Bunga said...

bila nk sampai..

jrg sgt2 sampai johor, entah bila lah..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com