Nuffnang Gadget

April 1, 2014

Kasut Papa VS Kasut Mama...

kalau kat rumah tu ada satu sorang rak kasut...
rak kasut papa dan rak kasut mama...

boleh lihat perbezaan antara rak kasut papa dan mama ni...

-- ni rak kasut papa --

boleh tengok dah penuh sampai tak muat-muat...
pastu kasut semua stok mahal-mahal...
Adidas, Doc Marten, Puma...
itu pun ada hati lagi nak tambah koleksi tu...
duit habis tapi hati puas kata en Ajip hehe...


-- ni rak kasut mama --

tu ajer kasut yang simpan kat rumah...
selebihnya dalam kereta hikhik...
lagipun bukan jenis suka beli stok kasut mahal-mahal...
yang paling mahal Doc Marten, itu pun terpengaruh dengan en Ajip hihi...
tapi memang best selesa sangat...

antara koleksi kasut dan handbeg, lebih prefer beli handbeg mahal...
sebab yang berkualiti tahan lama puas hati...


tulah kasut mahal yang pernah di beli, Doc Marten...
lepas dah bawak ke Bandung dan Korea...
tapi memang selesa sangat-sangat...
"korang pulak suka koleksi kasut ke handbeg..."

4 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

Amboi husband akak punye kasut lagi banyak ye.. ni pun dah kire banyak koleksi akak kan..fiza suka koleksi kasut sebab handbag ni selagi elok boleh guna,selagi tu guna sbb sng guna satu je tak perlu nak trasnfer ape yg ade dalam handbag tu..hehe..koleksi kasut pulak sebahagian kat rumah sebahagian dalam kereta :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sheila suka kumpul beg dengan kasut. pastu tak pakai. hahaha tabiat ekk.

Nad MamaZN said...

ooo byk ruang lg tu alycia..
leh letak para tambahan kat rak kasut en ajip hehe

Anonymous said...

uhuuukk..uhukkkk...Rasa cam tak cukup lagi ka koleksi kasut papa tu... Masih ada beberapa model Adidas lom beli... Ma boleh tlg sponsor tak..? hheheheh.. Nak overtake rak kasut mama tu... hahahaha

~Aku yg pening sumtime nak pakai kasut apa time nak kuar jalan2~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com