Nuffnang Gadget

April 30, 2014

Koleksi Lego Adam...

ok, update koleksi Lego CITY Adam Zikry...
sekarang ni baru ada 2 set, 1 lori minyak dan 1 lori pasir...

memang Adam nampaknya sekarang ni minat sangat dengan koleksi Lego City ni...
balik rumah duduk diam-diam dalam bilik...
rupanya menggodek Lego City dia...
kejap bukak.. kejap pasang balik...

tapi apa yang Alycia perasan Adam ni, Adam sayang sangat dengan semua mainan dia...
tak pernah tengok Adam cabutkan atau terbaraikan...
Adam akan simpan elok-elok...
susun elok-elok lepas main dekat rak mainan dia...
tu yang kami  tak kisah bila nak belikan mainan yang baru sebab tau Adam jenis cermat dengan mainan dia...

-- ni koleksi Lego City Adam --

siap request dengan mama belikan almari untuk simpan lego dia hehe...
sebab nanti lego kena habuk...

-- happy dengan koleksi Lego City --


ok, target Adam lepas ni adalah....
;
;
;

(picture from en Google)

Lego City Tow Truck atau Adam kata lori tarik car haha...

Insya Allah Adam, janji dengan mama dan papa dapat exam no. 1 lagi ;)
"anak korang minat main lego tak..."

5 yang komen:

Nad MamaZN said...

adam dah xminat mater ngan mc queen ke dam? hehe..
zakwan mcm adam..jaga mainan, jaga buku2.. tp bila ada nayli....selamat! abes semua huhu!

My Aisy said...

pandainya dia jaga mainan..siap pesan beli almari lagi...

Normi Nieza said...

banyak gak tu..:)

Farah Waheda Wahid said...

wah banyaknya collection...ash sok agak2 macam ni jugak ker? hu hu hu...

Azhafizah Md Nor said...

baguslah adam ni..cermat jaga barang even barang mainan.belilah satu almari untuk lego adam mama :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com