Nuffnang Gadget

April 5, 2014

Majlis Nikah Sepupu Alycia di Senawang...

Alhamdulilah, Jumaat lepas selepas solat maghrib berlangsung Majlis pernikahan sepupu Alycia di Senawang, Negeri Sembilan...
Sepupu Alycia tu lelaki... 
so kami ramai-ramai mengantar pengantin bernikah malam tu...

-- majlis pernikahan sedang berlangsung --

Alhamdulilah, sekali lafaz sepupu Alycia Jasli syah sah menjadi suami kepada Siti Aisyah Hamdan...

-- upacara batal air sembahyang, serah mas kahwin dulu --

-- can u guess siapa jadi mr photogh?? tentulah en Ajip Ali dari Ajip Photofolio kan hehe --



-- part ni kalau jadi pengantin mesti rasa malukan... dah lah kena buat lama orang sibuk nak ambik gambar hehe --

-- malam tu lepas nikah ada masjli malam berinai pulak --

cuma ni semua gambar dari dalam henfon jer...
yang dalam kamera tak transfer lagi, tunggulah...

so, takdelah posing dengan pengantin...

-- posing dengan si hero kecik jer lah kan --

dan esoknya hari Sabtu majlis bersanding pulak...
tema pengantin perempuan hijau puple...
combination yang cantik  dan jarang-jarang dibuat...
nanti next entry pulak...

-- ni Alycia dengan mama Alycia, anak-beranak berbaju hijau ... nak pergi majlis sanding belah pompuan --
"tahun ni 3 orang sepupu dan adik Alycia kahwin... memang big event betul untuk family besar kami .."

1 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah untuk sepupu kak alycia...mesti gambar² cantik by Mr Ajip kan.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com