Nuffnang Gadget

April 3, 2014

Melawat Butik Pengantin...

Alkisahnya di minggu lepas Alycia temankan adik Alycia yang bongsu ni Acu Adam 
nak tempah mini pelamin dan baju untuk nikah...
Insya Allah, kalau tiada aral melintang Acu Adam akan bernikah bulan Jun nanti...
so, sekarang ni sedang siapkan persiapan sikit-sikit...
tak nak lah nanti dah nak dekat kelam-kabut kan...

-- bakal pengantin sedang berdiskusi konon-konon --

kami pergi ke Rizal Yusof Couture yang terletak di pekan Kajang...
memang sejak dari adik no 3 kahwin haritu selesa deal dengan Rizal...
lagipun senang bincang dan faham konsep yang customer nak...

last week masa majlis nikah sepupu Alycia di Senawang, N9 pun tempah dari Rizal Yusof Couture ...

-- pelamin di rumah pengantin perempuan --


-- ni pulak pelamin rumah family Alycia tahun lepas masa majlis bertandang --

-- baju pengantin dan solekan dari Rizal Yusof Couture untuk adik lelaki Alycia dan wife --

Bagi korang yang tengah cari-cari tempahan pelamin atau andaman, bolehlah hubungi details di bawah :

Rizal Yusof Couture
Call/whatsapp 0136122196/01133120216
"sekarang ni baju pengantin cantik-cantik kan ;) ..."

3 yang komen:

Nad MamaZN said...

nnt pelamin acu adam mesti cantek gak
best la kan sbb dah ada butik pengantin kegemaran.. senang nak deal n dorg faham kehendak customer tu yg penting :)

syawalsimpsons said...

kan baju2 sekarang ni cantik, nampak sweet sangat....dolu kiter x da pon gitoo

Azhafizah Md Nor said...

cantik pelamin dia buat kan :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com