Nuffnang Gadget

April 15, 2014

Menonton Game Bola Di Stadium Paroi...

ni aktiviti malam Jumaat lepas...
en Ajip setiap kali ada game bola pasukan Negeri Sembilan mesti akan turun ke Stadium Paroi, atau mana-mana stadium yang melibatkan pasukan Negeri Sembilan...
penyokong fanatik la katakan...

so, fikir-fikir malam tu macam takde aktiviti nak buat, request dengan en Ajip nak ikut ke stadium...
nasib en Ajip bagi green light...
sebab kadang-kadang ada game yang melibatkan game antara pasukan panas ni tak bagi ikut...
sebagai langkah keselamatan...
yelah, sekarang ni kan ada isu bakar bendera la, baling botol lah, bakar mercun lah...

malam Jumaat haritu antara game pasukan Negeri Sembilan dan juga Perlis...
pasukan bersih en Ajip cakap hehe...

-- sebelum masuk stadium wajib bagi Adam makan kenyang-kenyang... nanti dia sibuk lapar lah, haus lah --

-- son of N9 hehe --


-- kalau time hari bekerja stadium biasa tak penuh... so, boleh pilih mana tempat nak duduk --

Alhamdulilah, pasukan tuan rumah Negeri Sembilan menang 2 - 0 mengalahkan pasukan Perlis...
berbaloi jugak pergi stadium malam tu hehe...

-- dua-dua penyokong muka happy sebab N9 menang --
 "korang minat turun stadium tak tengok bola..."

7 yang komen:

mekchu said...

jauh jugak nak datang tu.. korang balik pilah ke lepas tu?

Farah Waheda Wahid said...

ha kalau farah ni memang tak in ni kak alycia, mesti tak sampai separuh game dah sibuk dengan blog...bha ha ha... orang tak minat bola lah katakan...

Normi Nieza said...

xpernah g stadium..:)

Sally Yatiey said...

Best ni ;D

Azhafizah Md Nor said...

aritu nak pergi jugak tapi balik kampung pulak...husband pun beria nak ajak pg.

Mia Liana said...

cutenya adam.. confirm ikut macam bapak dia.. fanatik bola... heheh

gomo merah said...

datang menderma

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com