Nuffnang Gadget

April 21, 2014

Monday Blues...

kalau check ke entry blog atau status di Facebook, mesti akan terbaca tentang Monday Blues...
yelah, kalau orang gomen cuti 2 hari Sabtu dan Ahad...
yang kerja swasta maybe cuti hari Ahad sahaja...

so, mood nak memulakan kerja pada hari Isnin biasanya akan ke laut hehe...
but don't worry...

jom, Alycia share tentang 3 cara untuk atasi masalah Monday Blues...


sumber : SINI
"pagi ni tak sempat Monday Blues sebab banyak kerja dah menanti huhu..."

8 yang komen:

nurfadilah suardi said...

Selamat bekerja

Mimi Azirah said...

Hari bih memg sy monday blues

Nad MamaZN said...

maybe bleh dipraktikkan kan..
janji tak nmpk lesu je pg isnin hehe

Farah Waheda Wahid said...

memang tak sempat monday blues kak alycia hari ni sangat2 sibuk...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, no 2 & 3 memang sheila amalkan. hehehe~~~

Zamani Abe said...

ok, boleh diamalkn bersama :)

Nasuha Puteri Nass said...

Cara y bagus untuk mghilangkn Monday blues....

Azhafizah Md Nor said...

bila cuti then masuk kerja balik mmg camtu moodnya kak..good tips :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com