Nuffnang Gadget

April 16, 2014

Nak FM KOREA TAMAT dan Senarai Peserta...


Assalammualaikum kawan-kawan...
Dengan ini secara rasminya Alycia TUTUP penyertaan bagi segmen NAK FM KOREA TAK???
Alhamdulilah, segmen selama 6 hari ni, dapat jugak support dari blogger...
Ada 26 peserta yang join kesemuanya ...


Kat bawah ni senarai semua peserta :

2.  Nad MamaZN
8. noorzie
9.  lieya
10.  Mia Liana
11.  Cik Eff 
12.  cik karmila
13.  eil
16. syiela
17. Syeeda
19. mekchu
24. Nanie

So korang check nama korang yer...
Alycia tulis ikut turutan berdasarkan komen di SINI...
kalau ada yang tertinggal inform Alycia...
Insya Allah, KEPUTUSANNYA pagi esok, pukul 9.00 pagi...
Siapakah 3 orang pemenang bertuah tu yer...

check it out babehhh ;)

7 yang komen:

adna^madhiha^ said...

last minit join suka2 jer dpt ker xdpt belakang kira jnji dpt ramai kawan..all the best..

syawalsimpsons said...

macam mana la boleh terlepas ni..tak pe la tak da rezeki...gud luck yang join

Nad MamaZN said...

nak nak nak!

Azhafizah Md Nor said...

ok..ada number 5 :)

Farah Waheda Wahid said...

eh eh, macam mana iolss boleh terlepas ni... hu hu hu...

nana kimie said...

moga nana bertuah:)

fliezz yong said...

Mommylizz dtg tgk hot mama ^^
Salam pkenalan

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com