Nuffnang Gadget

April 10, 2014

Outdoor Photoshoot Pengantin By Ajip Photofolio ...

Alhamdulilah, nampaknya rezeki en Ajip melimpah ruah tahun ni dengan job wedding...
selalunya bagi customer yang hire en Ajip as a photogh, 
selepas habis majlis kawin akan dibuat outdoor photoshoot...
lokasi ikut kehendakm pasangan pengantin atau photogh akan suggest tempat yang sesuai...
yelah, kena tengok lokasi dengan tema baju pengantin jugak...
kalau tak nanti gambar tenggelam pulak kan...

so, ni antara beberapa gambar outdoor Photoshoot by Ajip Photofolio ...

-- ni wedding sepupu Alycia last week --

The Reception | Jas & Aishah |  Nilai


The Solemnization | Amirul & Ashikin


The Wedding | Hamdi & Azie | Kuantan

Kalau korang berminat dengan Outdoor Photoshoot macam ni, do contact our team ok...

Page Ajip Photofolio | 012-9706747 

atau boleh bagitau Alycia...
syhhh, harga kengkawan okeh ;)

12 yang komen:

Nad MamaZN said...

aaa bestnya! teringin sangat :P

Shark Kay said...

mmg cantik tone kaler dia..
tone kaler nom 2 faveret shark :)

syawalsimpsons said...

cantik..bestnya

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya gambar ni :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh lawanya gambar2. suka sangat tengok gambar orang kawin. hehehe singgah menabung michelin sini~~~

Azura Aziz said...

@Nad MamaZNInsya Allah..

Azura Aziz said...

@Shark Kayyeah, org lelaki akn suka tone camtu.. vintage kan..

DrCat said...

alycia, sy kat MOA lah ni..smpi kul 5...lagi 30 minit hahahaha...nak jumpe tak?

DrCat said...

sy dah lost no alycia...alycia kalau ade simpan lagi just give me a sms k..kalau sempat kita jumpa ... :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Cantik gambar2nya....untung pengantin skrg :D

Zamani Abe said...

nicee

Fatihah Fazlin said...

bestnyaaaa.. rasa nak kawen jugak tgok gambar kawen cantik2 ni,,,

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com