Nuffnang Gadget

April 17, 2014

Pemenang FM KOREA Adalah ...

Assalammualaikum sahabat...
seperti yang dijanjikan semalam, harini Alycia nak umumkan siapakah 3 orang blogger bertuah yang dapat FM KOREA tu yer...
saspen saspen hehe...
ok, pemilihan pun secara random.org ajer yer dari 26 orang blogger yang join...
List kat SINI...

dan 3 orang yang bertuah itu adalah :

Pemenang 1 :




Pemenang 2 :


Pemenang 3 :


Tahniah pada kesemua 3 orang pemenang...
Nanti jangan lupa emelkan details (nama, alamat dan no telefon) ke emel : deqya2000@yahoo.com...

Lagi cepat Alycia dapat ketiga-tiga details, lagi cepat korang dapat FM tu...

-- ni FM KOREA untuk 3 orang pemenang tadi --

Yang lain jangan sedih yer...
Insya Allah jika ada rezeki Alycia pasti akan adakan segmen macam ni lagi...
sebab tanpa korang tak meriah lah blog Alycia Hot Mama hehe...

Thanks again coz always support Alycia dan Blog Hot Mama ;)

5 yang komen:

syawalsimpsons said...

tahniah buat yang menang

Nad MamaZN said...

ala x dpt....
tahniah pd yg menang! :)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah untuk pemenang :)

Karimah Zulkafali said...

Alhamdulillah. Dah emel dah ;D Terima kasih :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Alycia...Wahhhhh!!!Alhamdulilahh.Mcm tau2 jer K.atie ni minat kumpul FM..dpt FM dr jauhhh lak tu.
TErima kasih Alycia nanti k.atie email yer.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com